Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten. Zondag 13 september zullen iets meer dan 800 mensen samen ontbijten op de Rijnkennemerlaan. Een aantal waar wij in ieder geval heel erg blij mee zijn. 

Hoe gaat de zondag eruit zien?

 

Dit jaar ben je welkom vanaf 09.00 uur. Voor de liefhebbers en nieuwsgierigen hebben we namelijk eerst een yogales op de Rijnkennemerlaan ter hoogte van Sun Salon/ Vomar. De les wordt zoveel mogelijk staand uitgevoerd, maar heb je een matje? Neem 'em voor de zekerheid mee. Een groot badlaken kan ook. De instructeurs van Fitland verzorgen de les.

 

Dan om 10.00 uur gaan we ontbijten. 

 

Wat staat er dit jaar allemaal weer op tafel?

 

Pieter Vernooij uit Vleuten stelt zijn appeltrein met appels ter beschikking

 

Welwonend Makelaardij zorgt dit jaar weer voor de hardgekookte eitjes.

 

Bakkerij Neplenbroek zorgt voor heerlijke vers brood en suikerbrood

 

Slagerij Ton Oostveen vertroetelt ons met maar liefst drie soorten worst.

 

Albert Heijn Terwijde zorgt voor de rest van het broodbeleg en sinaasappelsap: jam, pindakaas, jonge kaas, smeerbare boter en hagelslag.

 

Wat moet je zelf meenemen?

Zelf meenemen


Koffie en thee in een thermoskan (en eventueel suiker en melk). Iets te drinken voor je kinderen. Bestek, bord en een beker van plastic – aardewerk en glas mag helaas niet. We serveren geen dieetvoedsel zoals glutenvrij brood.


Als dat nog niet genoeg is: Bakkerij Neplenbroek gaat speciaal vanwege ons ontbijt al om 09.00 uur open voor de  mensen die nog een vers croissantje willen kopen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0